Meritxell Fontelles - Linkedin

Curiosa, creativa i analítica. M'agrada escoltar, escriure, conèixer i emocionar-me al teatre, visitant museus o fent viatges. I m’encanta capbussar-me al mar però també submergir-me a l’oceà de les dades: investigar, observar els detalls, descobrir, detectar connexions i lligar caps. La informació és poder!


Marc Santamaria

Inquiet, somiador i estratega. Sóc un amant de la natura i l’esquí de muntanya, i m’agrada molt gestionar tot l’engranatge de Dàlia, vetllar per l’equip per fer que tot funcioni i planificar maneres creatives de trencar els nostres límits.

Meritxell Santamaria

Motivadora, intrèpida i amant del moviment en tots els seus sentits. Sempre que puc, busco les ones del mar però també la muntanya i com em sento més còmoda és ajudant i educant als altres, sobretot en la seva salut. Aporto el fascinant món de la fisioteràpia a Dàlia.

Silvia Just
Intuïtiva, enèrgica i determinant. L'ambició i la constància han fet que pugui experimentar una metamorfosi personal. Aposto per les meves metes, per tant m'agrada trencar les regles de lo impossible! És un honor formar part d'aquest projecte sent l'encarregada de la botiga física, oferint tots els coneixements i resolent de la millor manera tots els dubtes! És un bon moment per aprendre a consentir-se; estima't, respecta't, guanya seguretat i irradia felicitat. Assoleix la teva millor versió!


Marina Alió
 - 812studio

Enèrgica, apassionada, aventurera i perfeccionista. El meu món està envoltat de disseny, música, natura i cuina. M’agraden els nous reptes i poder formar part de projectes tant enriquidors com el de Dàlia, en el que aporto idees creatives i visuals.

Judit Morreres

Curiosa, inconformista i creativa. Dissenyadora i actual estudiant d'arquitectura. A Dàlia hi aporto la part gràfica, intentant transmetre cada un dels valors de la marca a través dels seus colors i les seves formes.

Maria Morreres

Dinàmica, extravertida, riallera i molt social. Intent d'estudiant de psicòloga. A Dàlia, col·laboro en la part de comunicació, buscant transmetre la dolçor, la tendresa i la puresa en què volem tractar el benestar i la sexualitat.

Erik Garcia - Nubulus Web Services

Amant de la tecnologia, autodidacta i sempre disposat a realitzar cursos online de tot el que m’interessa per a créixer professionalment. Creador de les pàgines web, des de la vessant de la usabilitat i l’estètica, e-commerce i SEO. L’altra meitat analista, observadora i molt curiosa de Nubulus.

Mar Lacambra