La nostra història

Dàlia neix a Lleida, concretament neix del cap d'un noi, en Marc, el qual en el seu TFM (Treball Final de Màster) decideix trencar amb la idea fosca i de mal veure que fins ara s'associava a les botigues on la paraula "sexualitat" es pogués llegir en alguna banda de l'aparador. 

Així doncs, en aquest moment es posa en marxa un objectiu clar, un canvi en la percepció del concepte, des d'una mirada pura i sense tabús socials, donant llum així a una necessitat bàsica; el benestar d'un mateix. Promovent el "saber-nos", el "conèixer-nos" i el "viure'ns", en tots, des dels més grans fins als més petits de casa. 

És així doncs, que de cop i volta neix Dàlia, una nova marca amb un nou concepte per al qual l'equip vol lluitar i ni més ni menys ho vol fer des del Carrer Major de Lleida, a l'antic Chocolat Factory, al costat de la catedral.

Com ho farem? Doncs bé, t'explico. El nostre projecte va dirigit a totes i cadascuna de les persones, volem trencar els estereotips associats, volem abraçar la sexualitat i la gestió emocional amb tota la seva plenitud. El nostre cos ens demana cura i atenció, això la Covid ens ho ha demostrat. Necessitem moments de retrobar-nos, escoltar-nos i pensar-nos per tal d'arribar a, com ja hem dit abans, SABER-NOS! 

En el nostre espai hi trobaràs des de llibres i copes menstruals, fins a joguines eròtiques, però tots els elements aniran encarats des d'una mirada tendra, dolça i respectuosa.

Però no tan sols serà l'espai, amb un tema com el que tenim entre mans, no ens podem quedar pas aquí, així que organitzarem xerrades i tallers, per tal de, poc a poc, descobrir-nos. 

Dàlia neix a Lleida, a casa. 

Dàlia vol créixer molt a prop de la seva gent. 

Dàlia es forma amb tu. 

Gràcies per llegir-nos, si tens algun dubte, contacta amb nosaltres.