Per què sorgeix Dàlia

Des de petits ens manca formació en la gestió de les nostres emocions. I en sexualitat. I ambdues estan molt relacionades, perquè en funció de com gestionem les emocions, viurem la sexualitat d’una o altra manera. Potser si aprenem a cada moment del camí el que ens cal saber, de grans evitarem conductes en la societat que ara mateix no ens agraden i sabem que no estan bé. No volem viure quelcom natural com a tabú, ni acceptar amb resignació determinades conductes i actituds envers les dones, ni que els nostres fills creixin amb una concepció errònia del que és la sexualitat, malauradament vinculada avui dia massa fàcilment a la pornografia, amb tots els problemes que això pot comportar després.

Dàlia neix amb la voluntat de canvi, de crear un enfoc integral d’educació, salut i benestar sexual per a les persones basat en el concepte slow, una alternativa a l'actual ritme de vida accelerat que portem i que defensa el poder trobar temps per assaborir cada instant. Ens agrada la idea de que la realització personal no estigui tant lligada al consum, sinó a la nostra part més espiritual, la que ens permet escoltar-nos i connectar més amb nosaltres mateixos; treballar per tenir consciència plena, sentir plenitud i així estar més a gust amb les persones que som. A Dàlia volem liderar projectes que ens permetin viure en un món on siguem millors persones. Ens hi acompanyes?


Per què a Lleida

Perquè Lleida és la terra de l’impulsor del projecte. Un emprenedor il·lusionat i convençut d’aquest canvi que ens cal fer com a societat.

 
El nostre valor diferencial

Tot això ho farem a través d’un espai que hem creat al bell mig del Carrer Major de Lleida. Una botiga única a Catalunya concebuda com a punt de trobada. Un espai d’educació modern i obert a tothom on trobar-hi atenció, informació, assessorament i una oferta molt seleccionada de productes catalans sobre els que hi prioritzem qualitat, seriositat i proximitat. Un veritable punt de referència, perquè va molt més enllà del que hem conegut fins ara: un lloc bonic, càlid, acollidor, elegant i ben visible: no tenim res per amagar.

 
Per què es diu Dàlia

Hi ha una forta connexió entre aquesta flor i els pilars fonamentals que ens defineixen: naturalitat, integració i subtilesa.

Les dàlies són flors que creixen en plena natura, molt diferents i diverses entre sí en quant a formes i colors: n'hi ha de blanques, roses, vermelles, liles, grogues, verdes, blaves i taronges. Cadascun d'aquests colors té el seu propi simbolisme, fet que converteix a la dàlia en una flor carregada de significat. Regalar-la pot ser des d'una subtil forma de confessar sentiments fins a una delicada invitació a créixer com a persona, quan volem ajudar algú a obrir els ulls, ser més independent i que pugui prendre les seves pròpies decisions.

I a Dàlia sempre fem de la naturalitat el criteri protagonista en tot: nom, colors, lema, textos, pàgina web, aparadors, interior de la botiga i manera d’adreçar-nos a les persones. Som un projecte integradorabracem la diversitat i ens adrecem principalment a la dona, però també als homes, a les parelles, a la gent més jove i a la més gran també. Dàlia és un espai d’educació obert a tothom, sense excloure-hi a ningú, caracteritzat alhora per la subtilesa: volem normalitzar la sexualitat però defugim de tractar les coses de forma vulgar o explícita. Ens agrada la delicadesa, ens agrada cuidar i vetllem perquè ningú no se senti incomodat.


Els nostres productes i serveis

Tant a la botiga física com a la botiga online (www.dalia.cat) hi podreu trobar:

 • Llibres d’educació sexual inclosos contes infantils per ensenyar als nens a gestionar les seves emocions i entendre la seva sexualitat.. 
 • Menstruació: Fabriquem l'única copa menstrual que es buida sense treure de la vagina i a la botiga t'ajudem a elegir la copa menstrual que millor s'adapta al teu cos. També venem calcetes menstruals, compreses de tela, remeis casolans fets amb herbes del Pirineu...
 • Sòl pelvià: Divulgació dels beneficis que comporta treballar-lo i programes d’entrenament per tenir un millor part, una millor vida sexual o per evitar incontinència d’orina, prolapses o atrofia vaginal.
 • Menopausa: Eines i productes per viure una menopausa consicent.
 • Essencials: lubricants íntims, olis i espelmes per a massatges, estimulants i afrodisíacs, salut, higiene i preservatius.
 • Vibradors i joguines eròtiques: de qualitat, molt seleccionades i tant per a ús individual com per gaudir-ne en parella. Amb funció terapèutica, de massatge o de plaer.

També s’hi organitzaran tallers i xerrades sobre diferents temes relacionats amb la sexualitat, conduïdes per sexòlogues expertes. A banda dels productes, a la botiga s’ofereix atenció, informació, assessorament i es resolen dubtes sobre totes les novetats i tendències de les que habitualment en tenim coneixement a través d’Internet i les xarxes socials.


Missió, visió i valors: la promesa Dàlia

Missió: Dàlia s’ha creat per divulgar, assessorar i apropar productes a la dona i a la parella que les ajudin a créixer com a persones, a guanyar autoestima i confiança i a que gaudeixin de la seva sexualitat de forma natural i segura.

Visió: a futur, volem que Dàlia sigui un dels projectes referents en trencar tabús i en fer de la sexualitat quelcom natural tractat des de la sensibilitat i el respecte mutu.  

Valors: els principis ètics sobre els que es regeix l’activitat de Dàlia són:

 • Qualitat: selecció dels productes amb els millors dissenys, que incorporen les últimes innovacions i màxima qualitat dels seus materials.
 • Proximitat: aposta per visibilitzar els productes i serveis d’iniciatives locals.
 • Naturalitat: tractem tot el que som i oferim amb delicadesa, suavitat, subtilesa, serietat i des de la màxima professionalitat.

La promesa de Dàlia: la manera més tangible en la que es materialitzen aquests valors: 

 • Productes i serveis de qualitat destinats a l'educació, benestar i salut sexual
 • Assessorament i informació de la mà de professionals locals de referència
 • Col·laborem amb els projectes d'Eureka Solidària i del Postureig de Lleida.