Després de l'èxit a les inscripcions del Taller d'iniciació al Tantra del 6 i 20 de novembre, hem decidit proposar un nou taller, original i innovador de Nude Tantra a Lleida.

El Nude Tantra ens ajuda a reconnectar amb nosaltres mateixos, amb els nostres sentits i amb els nostres cossos a través del tacte conscient i el moviment energètic bàsic del tantra per elevar i moure lʻenergia sexual.

Dissabte 06/11/2021 de 12:00 a 14:00. Preu d'inscripció = 15€. 

Disciplines integrades al taller: 
*Del Hatha Yoga, l'alineació, la respiració i la gravetat.
*Del tantra Kriya Yoga, elevar l'energia, el treball grupal i la connexió amb la innocència del nu.
*Del Kundalini Ioga, prenem les kriyas per despertar l'energia, purificar els cossos energètics i treballar kriyas i meditacions.
*Del Ioga del Tacte, el treball centrat en l'obertura del cor a través del tacte conscient i la presència sentida.

Beneficis de les sessions:
*Transformar la relació amb el nostre cos en mostrar-nos nus i reconèixer-nos més enllà de la forma d'aquest, millora l'autoestima i aconseguir nivells profunds de relaxació augmentant la seguretat cap a un mateix i al col·lectiu.
*Connectar amb la innocència del nu.​

FAQs:
- És adequat si no tinc cap experiència prèvia? Sí, no requereix experiència prèvia. 
- Puc venir amb la parella? Aquesta primera sessió serà tant per a persones individuals com per a parelles. Més endavant se separaran els grups.
- M'hauré de despullar? Sí, aquesta variant del tantra es comença treballant amb pareo però es fan exercicis despullats amb molt poca llum. 


*Iniciem la sessió amb pareo per passar a treballar nues/us. RECORDA PORTAR UN PAREO (per si t'oblides aquest dia, no et preocupis, tindrem alguns per a aquests casos ;)

*Les asanes i kriyas es treballen individualment, en grup (cercle) i en parella (aleatòriament).