Moltes persones associen un sexshop a una botiga fosca i amagada, en algún carreró amb llums de neó, on hi entra un home amb gavardina a comprar vídeos porno. Aquest tipus de sexshop estan enfocats principalment a l'home, les joguines són el centre de la botiga i a moltes persones els hi costa d'entrar perquè tot és massa explícit.

Dàlia pretén trencar amb aquesta visió de botiga amb un nou concepte. Començant pel seu nom, que no evoca sexe ni és de caire sexual, sinó en tot cas sensual, i que evoca flor, feminitat, delicadesa, dolçor, suavitat, frescor i natura.

En contraposició a la idea més generalitzada que es té d'un sexshop, a Dàlia hem creat un espai bonic, càlid, acollidor i elegant. Visualment és una autèntica icona del disseny i no l'amaguem per res, és un espai transparent ubicat al mig del Carrer Santa Clara. Hi tenim joguines, sí, i tant! Però no són el centre de la botiga. A Dàlia abordem la sexualitat des d'un punt de vista integral d'educació, salut i benestar basant-nos en el concepte slow, una alternativa a l'actual ritme de vida accelerat que portem i que defensa el poder trobar temps per assaborir cada instant.

I sabem que a molta gent li costa parlar de tot això, així que ho tractem tot amb naturalitat, delicadesa i subtilesa. Un lloc principalment enfocat a la dona, a qui acompanyem en totes les etapes de la seva vida íntima (menstruació, embaràs, postpart, lactància, climateri i menopausa), però sense excloure-hi a ningú: totes les persones, dones, homes, parelles, joves i grans, sou benvinguts a conèixer tot el que us oferim per gaudir d'una millor vida íntima.

sex shop girona

     Molt més que un Sexshop a Girona - Carrer Santa Clara, 22