Dàlia també va d'amor, de flors i poesia. De positivitat i sensibilitat

No tothom ho sap, però DÀLIA és nom de FLOR. Una flor d’olor SUAU, que té un tall tendre i flexible però les arrels ben fortes, i que es converteix en un vistós bouquet NATURAL quan floreix.

La dàlia és una flor DELICADA que necessita espai i llibertat per créixer, i també molta LLUM per mantenir-se amb vida. Cal TENIR-NE CURA, perquè no tolera temperatures baixes i s’ha de regar sovint, però tampoc massa, per no ofegar-se.

Les dàlies tenen formes molt DIVERSES i colors DIFERENTS. N’hi ha de blanques, taronges, liles, vermelles, roses, blaves i grogues. Algunes tenen un patró de dos o tres colors combinats en cada pètal, que creen una il·lusió hipnòtica per a les aus i els insectes.

La dàlia és una flor plena de SIGNIFICAT, cada color té el seu simbolisme. Regalar-ne una de vermella, per exemple, és una SUBTIL manera de voler encendre la passió.

Però regalar-ne una de color rosa amaga tot un missatge de creixement personal, quan volem ajudar una persona a que obri els ulls, sigui més independent i pugui prendre les seves pròpies decisions.


La dàlia blanca simbolitza la puresa i la pau però també la seducció. És un regal ideal per confessar que et sents seduït o seduïda per algú o per acompanyar la teva declaració d'amor ...

No hi ha hagut mai res,
Mai no han creuat una paraula,
I encara seguiran així dies i dies,
tot observant-se de lluny, indecisos,
canviant només la timidesa del somrís,
per aquesta felicitat de la distància:
un fil a punt de trencar-se.

Atrevim-nos. Perquè atrevir-se és avançar. Atrevim-nos sempre a l'AMOR i a la VIDA.

Avui us hem volgut distreure aquí per uns instants amb una mica d’amor, de flors i de poesia. Perquè són coses que connecten molt amb el nostre tarannà de positivitat i sensibilitat. Que no ens en falti mai, de tot això.

 

Blog Dàlia: informació i consells per al nostre univers íntim

Llegeix aquí tots els articles del nostre Blog Dàlia sobre acompanyament a la dona al llarg de totes les etapes de la seva vida íntima i educació, salut i benestar íntim per a tothom.