Banyador menstrual: respostes a totes les teves preguntes!

Banyar-se durant la menstruació ja no és un problema. Dàlia i el Sensual Intim presenten un revolucionari i innovador biquini menstrual, pensat perquè estiguis sempre preparada i puguis viure l'estiu amb confiança i llibertat. 

I finalment... com funciona un banaydor menstrual? La resposta a totes les teves preguntes:

Què és un banyador menstrual?

Un banyador menstrual és una peça dissenyada específicament per ser usada durant la menstruació. Està fabricat amb capes absorbents i a prova de fuites que permeten a les persones menstruants gaudir d'activitats aquàtiques amb seguretat i comoditat. 


Són còmodes els banyadors menstruals?

Sí, els banyadors menstruals estan dissenyats pensant en la comoditat. Utilitzen materials suaus que eviten picors, olors i sensació d'humitat a la pell i s'ajusten còmodament al cos, permetent el moviment lliure mentre ets a l'aigua.


On puc banyar-me amb un bikini menstrual?

Pots banyar-te al mar, a una piscina, a un llac… Però atenció amb els jacuzzi a temperatures molt altes. Si el fas servir sovint, pot tendir a desgastar el teu banyador menstrual abans d'hora. Et recordem que la temperatura per rentar les calces i els vestits de bany menstruals no han de passar de 30 °.


Qui pot fer servir un banyador menstrual?

Qui vulgui! Hi ha molts moments en què un vestit de bany menstrual pot ser útil. És convenient quan tens pèrdues que poden ser absorbides per 2 tampons.


Les adolescents també poden fer servir bikinis menstruals?

Tenim biquinis per a les talles 10-12 i 12-14 anys ideals per a primeres menstruacions.


Com funciona tècnicament?

La part absorbent dels nostres vestits de bany està composta per un conjunt de 3 fines capes:

  • Una capa transpirable que deixa passar el flux.
  • Una capa absorbent que absorbeix i reté el flux.
  • Una capa impermeable que et permet estar asseca passi el que passi!

Quant de temps puc banyar-me?

Tot dependrà del teu flux. Els nostres vestits de bany menstruals poden absorbir l'equivalent de dos tampons, vol dir que són recomanats per a fluxos lleugers o moderats. Així que podràs banyar-te, prendre el sol i tornar a l'aigua tantes vegades com vulguis, sempre que el teu vestit de bany no estigui ple. No ens cansarem de repetir-ho, cadascuna és un món i el millor és fer confiança al seu propi cos que als consells, fins i tot als més populars.


La part absorbent es veu quan porto el banyador menstrual posat?

El pad absorbent es marca molt discretament amb una fina línea que passa desapercebuda. Hem preferit prioritzar la seguretat i la comoditat del banyador (és dels més absorbents del mercat) a l'estètica.


Sortirà sang a la piscina?

La part impermeable i les costures del teu banyador impediran que el flux menstrual surti de la part absorbent fins i tot en el cas de fluxos abundants.


Res de què preocupar-se, fins i tot si una mica d'aigua arribés a entrar al teu banyador o si et mous, el flux menstrual no sortirà a l'aigua.


He de canviar-me el banyador menstrual quan acabi de banyar-me?

No cal canviar-te el vestit de bany cada cop que surts de l'aigua, pots sortir i tornar a banyar-te de seguida. Tot depèn de les teves pròpies sensacions.


Quants banyadors menstruals necessito?

La quantitat de banyadors menstruals que necessitis dependrà de la durada de les teves activitats aquàtiques i de la freqüència amb què vulguis rentar-los. Tenir almenys dos vestits de bany menstruals et permetrà utilitzar un mentre rentas l'altre.


Com netejo el meu bikini menstrual?

Per rentar el teu vestit de bany menstrual, és primordial aclarir-lo amb aigua freda després d'haver-lo utilitzat, per treure'n el clor, la sal o la sorra. L'aigua freda que cau directament sobre el pad absorbent permetrà que la sang en surti. La resta, funciona de la mateixa manera que amb el rentat de les calces menstruals de Sensual Intim.


T'aconsellem rentar-lo a mà amb un sabó suau, ja que rentar-lo a la rentadora pot deteriorar les fibres d'elastà del teu vestit de bany. Tot i així, si vols posar-lo a la rentadora de tant en tant, posa'l en una bosseta de rentat i utilitza un cicle delicat de 30°, sense suavitzant i amb sabons neutres que continguin menys d'un 5% d'olis i glicerines (evita el sabó de marsella).


Quina talla triar?

  • 10-12 anys: 30-32
  • 12-14 anys: 32-34
  • XS = 34
  • S = 36
  • M = 38 - 40
  • L = 42 - 44
  • XL = 44-46

No dubtis a consultar la guia de talles a la pàgina de cada producte, ja que les mides són diferents segons el model.


Els vestits de bany menstruals piquen/rasquen una mica?

Per res, no hi ha res més desagradable que un vestit de bany moníssim que pica! Sobretot amb la sal del mar i les cremades a causa del sol…


El material dels vestits de bany menstruals, ha estat escollit entre nombrosos teixits per la seva suavitat i comoditat i té la certificació ECO-TEX que garanteix la qualitat del material i el procés de fabricació.